За теб
Цена 35.00 лв.

Тези карти са Лично за теб!

Знам, че понякога зацикляш, имаш нужда от яснота или заряд за следващата крачка в живота. Търсиш вдъхновение, конкретно решение или просто искаш нещо повече, но се чудиш какво е то!

Това, от което се нуждаеш е само един по-различен въпрос!

Точно за тези твои моменти създадох Annie`s Smart Cards Лично за теб. Те са:

  • уникален инструмент за личностно развитие, който проработва на мига,
  • възможност да приучиш ума си да се фокусира върху възможностите и радостите в живота,
  • чудесен начин да разпуснеш, отделяйки време само за себе си, в което да изследваш същността, мечтите, ценностите и душата си.

Налей си чаша ароматно кафе и изтегли своята карта. Научи се да си задаваш умни въпроси, за да се свързваш по-бързо със себе си и откриваш кое е най-добро за теб! Запомни - качеството на живота ти се определя от качеството на въпросите, които си задаваш!

Поръчай за теб или твой близък Annie`s Smart Cards Лично за теб още сега!

 

Вижте още и
За партньориЗа семейството
ЗА АВТОРА

Здравей, аз съм Ани,

майка на две деца, непоправим оптимист, отдаден на идеята да има повече щастливи и осъзнати хора.

Обичам да изкарвам времето си смислено и пълноценно. Дали ще съм с децата, с партньора, с приятели или сама със себе си аз вярвам, че всеки миг ни е подарък и заслужава да бъде използван за обогатяване на личния ни свят!

Избрала съм мисията да помагам на всеки поел по пътя на себепознанието и личностното израстване. Мечтая всеки от нас да е способен да поеме управлението над ума и съзнанието си, за да сбъдне мечтите си и да създаде по-добър свят за нашите деца!

Повече за мен и моята работа можете да намерите на сайта ми www.anetayoveva.com.

Този сайт използва "бисквитки". Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките. Разбрах
Артикулът беше добавен във вашата кошница